Mathias Bruhn
Præsentationer der huskes

Undervisning i

Præsentationer der huskes

Fang dit publikum med nemme teknikker, der virker

På et eller andet tidspunkt i din karriere, kommer du til at stå i en situation, hvor du skal præsentere over for en mindre gruppe mennesker eller endda til et større event. Det kan være foran dine kollegaer, en kunde, din arbejdsgiver eller endda potentielle investorer.

Det er en fantastisk mulighed for at vise dit talent og dit hårde arbejde frem

Men det er også risikabelt, og det giver sommerfugle i maven. For hvad nu hvis det går galt? Hvad nu hvis du ikke kan leve op til de andres forventninger? Og hvad nu hvis ingen lytter efter?

Angsten begynder at melde sig, og du får svedige i håndflader. Bare rolig. De fleste mennesker har denne tvivl før de skal op på scenen eller snakke med en vigtig person. De bliver nervøse og bange for at skuffe.

Der findes heldigvis nogle meget enkle teknikker, som kan hjælpe dig med at gøre dine præsentationer fantastisk gode – hver evig eneste gang. Uanset hvad du skal præsentere og hvem du skal præsentere for. Dem vil vi gerne dele med dig til vores undervisning i præsentationer der huskes.

Hvad lærer du?

Præsentationer der huskes er for dig som er ingeniør eller specialist inden for et teknisk emne – og som gerne vil lære at stå stærkere i præsentationen af dig selv, dine idéer, dine evner og dine projekter.

Du kommer til at lære, hvordan du kan kommunikere dine idéer og din viden til andre på en effektiv og overbevisende måde både over for et stort publikum, men også i mere intime situationer, hvor du skal præsentere dig selv eller noget andet over for en vigtig person.

Du lærer teknikker, der får dig til at brænde igennem, når du skal præsentere et projekt, dele en idé eller efterlade det helt rigtige indtryk efter en personlig samtale. Du lærer at kommunikere på en måde, så selv ikke-specialister vil forstå, hvad du fortæller og finde din præsentation interessant.

Læringsmål

Undervisningen består af to essentielle dele, der spiller sammen, samt tre valgfrie:

 • Lær hvordan du kan skabe et vedvarende positivt førstehåndsindtryk og etablere en stærk relation.
 • Træn din stemmeføring og dit kropssprog – og brug dem som værktøjer i sociale interaktioner.

  Valgfrie:

 • Lær at fjerne eller reducere elementer, som hæmmer din kommunikation – f.eks. stress og nervøsitet.

 • Få opskriften på, hvordan du bør konstruere og fremføre en historie, der skaber den bedst mulige effekt hos dine lyttere.

 • Lær at strukturere din argumentation og gøre brug af forskellige appelformer på bedst mulig vis.

Undervisningen bygges op omkring en grundig gennemgang af relevant teori, uddybet med øvelser og case-diskussioner, hvor du og de andre deltagere tilegner sig praktisk erfaring gennem hele forløbet.

Du går fra kurset med konkrete værktøjer til, hvordan du etablerer en relation og bør kommunikere, når man skal præsentere sig selv, et projekt eller en idé.

Deltagerne siger

“Håndgribelige værktøjer og viden som er nemt at tage med og bruge selv.”
– Deltager fra workshop afholdt hos Event Collective
5/5
“Fantastik god oplægsholder og godt emne, hvor der er fokus på at omsætte det præsenterede til noget konkret”
– Deltager på Præsensationer der huskes
5/5

Undervisere

Du kommer til at møde:

Mathias Bruhn

Mathias Bruhn

Trine

Trine Thorsen

Lars Danscher

Lars Danscher

Casper6

Casper Rahr

Kursus, workshop eller foredrag?

Vælg selv, hvilken form undervisningen skal tage. Vi tilbyder både kursusforløb, workshops og foredrag – altid skræddersyet til deltagernes unikke behov.

Kursusforløb

Varighed: 3+ dage

Kursusforløb består af blanding af oplæg, praktiske øvelser og sjove aktiviteter, krydret med lidt hjemmearbejde. Den perfekte cocktail for organisationer, der er ønsker at give sine medarbejderne et stort boost, som vil løfte den interne og eksterne kommunikation gevaldigt.

 Kursusforløb inkluderer:

 • Alt det du får på workshoppen, plus:
 • Øvelser og træning hver dag
 • Lærerig erfaringsudveksling
 • Udviklingsorienterede samtaler

Workshop

Varighed: 3–4 timer

Vores interaktive workshop i Præsentationer der huskes er spækfyldt med sjove øvelser og aktiviteter. Deltagerne oplever at deres selvtillid øges efterhånden som de får trænet flere teknikker i løbet af dagen. Workshoppen er ideel til en halv dag i personaleudviklingens tegn.

Workshoppen inkluderer:

 • Alt det du får til foredraget, plus:
 • Praktisk anvendelse af teknikker
 • Øvelser og træning på dagen
 • Personlig coaching

Foredrag

Varighed: 45 min.– time

 Vores foredrag består af et engagerende oplæg, som lægger op til diskussion og interaktivt arbejde. Foredragsformen passer til jer, som ikke har mulighed for at afsætte mange timer til undervisningen, men som stadig gerne vil inspireres og smage på, hvad vi har at byde på.

Foredrag inkluderer:

 • Faglig underholdning
 • Teoretisk fundament
 • Case-diskussioner og interaktion
 • Hands-on eksempler og historier

Vi skræddersyr altid til jeres behov