Mathias Bruhn
Om os

Om os

Kom og mød os

Hos Mathias Bruhn hjælper vi dygtige mennesker med at kommunikere effektivt, lede karismatisk og skabe gode, langvarige samarbejder.

Vi giver dig og dine kollegaer værktøjerne til at blive strålende, inspirerende og karismatiske ledere, forhandlere og formidlere på ingen tid – også selvom du er vant til at ingen lytter til dig. Og også hvis du føler, at du næsten ikke har tid til “sådan noget” i din travle hverdag. 

Alt for meget vigtig viden går tabt i kommunikationen mellem fagfolk, fordi vi ikke forstår hinanden

Mange ingeniører og fagspecialister har svært ved at videreformidle deres specialviden. Ofte går vigtig information tabt i farten, og uhensigtsmæssige dagsordner bliver prioriteret. 

Det er uheldigt.

For det betyder, at alt for mange samarbejder går i vasken, alene fordi parterne ikke formår at kommunikere konstruktivt med hinanden.

Men sådan behøver det ikke at være.

Vi har set mange af vores kursister gå ud og kommunikere karismatisk endt kursus – med kæmpe gevinster til følge

Tag for eksempel

  • Ingeniørlederen som var i stand til at inspirere sine kollegaer og samle fokus og opbakning om et vigtigt projekt, som aldrig før
  • IT-konsulenten der præsenterede værdien i sit projektstyringssystem og skaffede en vigtig loyal kunde, som blev ovenud tilfreds
  • Iværksætteren som pitchede sin idé om et højteknologisk projekt til en non-tech investor og landede vigtig funding

Mange fagfolk har ikke fået den træning, de fortjener, og som er nødvendigt for at kunne formidle noget komplekst på en simpel måde.

En måde som får andre til at slå ørene ud. En måde der leder til langvarige, profitable samarbejder. En måde der skaber positive relationer både internt og eksternt i virksomheden – og leder til stærke resultater på bundlinjen.

Karisma er et værdifuldt redskab på lige fod med andre fagligheder. Men desværre et redskab, der meget sjældent er ”på skemaet”. Det vil vi ændre på.

Karismatisk kommunikation er effektiv kommunikation

Teknikkerne som vi præsenterer på vores kurser og foredrag er baseret på videnskabelig forskning.

De er håndgribelige og nemme at implementere – og du kan komme i gang med at kommunikere på en fængende og imødekommende måde allerede efter første kursusdag.

Faktisk er vores teknikker så nemme og intuitive, at vores kursister ofte tænker: “Var det bare det?”

– Og ja, det er bare det!

Du KAN blive en god leder og formidler.
Du KAN inspirere andre med din tekniske viden.
Du KAN få dine kollegaer og samarbejdspartnere til at forstå, at det du ved, er både vigtigt og relevant for dem og jeres fælles projekt.

Faktisk kan du meget mere, end du tror.

Vi har hjulpet tusinder af kursister gennem årene med at blive bedre til at kommunikere deres viden og idéer på en karismatisk og effektiv måde. Og det har gjort en synlig forskel for deres karriere og den virksomhed, de arbejder i.

Sagt om vores undervisning

“Mathias er meget inspirerende som menneske samt i hans generelle tilgang til opgaven.”
Helle Danekilde
HR-chef
5/5
“Kvalitet med kvalitet på. Virkelig relevant og brugbart for min funktion.”
Projektleder fra MOE
Deltager på kursus i Præsentationer der huskes
5/5
“Absolut relevant i mit daglige arbejde. Dejlig afvekslende med teori, praksis og øvelser.”
Projektleder fra MOE
Deltager på kursus i Teamledelse
5/5
“Mathias har holdt et højt fagligt niveau og bakket sine forslag og argumenter op med undersøgelser inden for området.”
Mette Bybjerg Brock
Formand
5/5

Mød teamet

Mathias Bruhn

Manden bag navnet. Mathias er uddannet i erhvervspsykologi ved CBS og har baggrund som bygningsingeniør fra DTU samt projektledelse i Rambøll Danmark. Senest har han arbejdet som ekstern lektor ved CBS og DTU.

Ejerleder og underviser
Tlf.: 2819 1542
E-mail: mb@mathiasbruhn.dk

Trine Thorsen

Trines passion at få mennesker til at få så meget kvalitet i deres tid som muligt. Hendes teoretiske erfaring kommer fra hendes studier i erhvervsøkonomi og psykologi fra Copenhagen Business School, samt indgående selvstudier.

Projektleder og underviser
Tlf.: 5354 1610
E-mail: tt@mathiasbruhn.dk

Lars Danscher

Lars brænder for at skabe win-win situationer for alle. Han er uddannet cand.polit. og har solid erfaring indenfor strategi, ledelse, marketing og salg. Han har både haft sin egen konsulentvirksomhed, været leder, deltaget i flere startups og arbejdet internationalt.

Underviser
Tlf.: 4188 6613 
E-mail: ld@mathiasbruhn.dk

Camilla Grøn

Camilla sørger for at vi selv får vores budskab kommunikeret ud til omverdenen gennem vores digitale kommunikationskanaler. Camilla har en master i strategisk kommunikation fra University of Western Australia og en bachelor fra CBS.

Marketing- og kommunikationsansvarlig
E-mail: cg@mathiasbruhn.dk

Mia Nielsen

Mia hjælper os med at forske, så kan holde os opdateret med den nyeste viden om karisma. Som ekstern kritiker sikrer hun nye perspektiver på vores materiale, herunder e-bogen i virtuel karisma. Mia har en baggrund som farmaceut og er uddannet ved Københavns Universitet.

Research-ansvarlig
E-mail: mn@mathiasbruhn.dk

Følg med i vores arbejde med karismatisk kommunikation og ledelse