Mathias Bruhn
Balance i arbejdslivet

Undervisning i

Balance i arbejdslivet

Vores vigtigste ressource er tid, men tiden løber ofte fra os

Kender du følelsen af at have konstant travlt? At være overbebyrdet allerede ved ugens start? Og måske sidder du ofte tilbage om fredagen med en følelse af, at du igen ikke nåede, alt det du skulle i ugen der gik?

Hvis du har det sådan, skal du vide, at det ikke er dig, den er galt med. Det, du oplever, er et helt normalt symptom på, at du mangler et par konkrete værktøjer til at håndtere din arbejdsdag i informationstidsalderen.

Nogle værktøjer, der vil gøre din hverdag lettere og mere afslappet, samtidig med at du opnår mere med din tid.

Skab bedre resultater – uden stress og overvældelse

Vi bliver konstant bombarderet fra alle sider med beskeder, notifikationer, e-mails og påmindelser. Dét, kombineret med kravene fra vores arbejde, job, familie og venner, resulterer i, at vi ofte bliver forstyrret og overvældet af et konstant pres.

For meget information og afbrydelser truer vores evne til at tænke klart og tage gode beslutninger om, hvad der er vigtigt. Ikke vigtigt for andre, men hvad der er vigtigt for os.

Derfor er det uhyre vigtigt, at vi bliver bevidste om vores tid, og hvad vi ønsker at bruge den på, så vi ikke føler at vi altid halter bagefter og bliver spundet ind i et net af evig dårlig samvittighed og stress

Kom med på Balance i arbejdslivet og lær at træffe bevidste valg, som sikrer dig en bedre prioritering af, hvad der er vigtigt i en travl hverdag – så du aldrig mere behøver at overbebyrde din hjerne med dårlig samvittighed, hængepartier og overarbejde, der aldrig rigtig bringer dig længere frem.

Hvad lærer du?

Du bliver introduceret til en række metoder og værktøjer, der vil hjælpe dig til at træffe bevidste valg, som kan hjælpe til at sikre en prioritering af, hvad der er vigtigt for dig i en travl hverdag.

Læringsmål

Helt konkret kommer du til at:

 • Få konkrete værktøjer til en mere effektiv prioritering af din tid og dermed et øget fokus og en bedre balance i hverdagen
 • Lære hvordan du kan vedligeholde dit energiniveau og undgå at brænde ud
 • Få indsigt i de 5 essentielle energi-faktorer: Bevægelse, kost, søvn, ro og relationer
 • Blive bevidst om, hvad der er vigtigt for dig og din rolle i livet. Vi har alle mange roller i hverdagen, og arbejds-og privatlivet er ikke nødvendigvis fuldkommen opdelt
 • Lære at foretage mere fokuserede og selektive valg – et valg i dag er også et fravalg, ligesom at et fravalg også er et tilvalg.

Du går fra undervisningen med en fyldt værktøjskasse, så du er klædt på til at håndtere hverdagens mange distraktioner og fristelser på en måde, der både giver dig ro og overskud i dit eget liv – og som samtidig gør dig i stand til at skabe bedre resultater på arbejdet.

Deltagerne siger

"Nemme og enkle anvisninger til små ændringer med stor effekt"
– Deltager fra IDA Lederforum
5/5
"Jeg valgte at være kalender-besværlig i anden sammenhæng for at kunne deltage pga. tidligere god oplevelse med kurser fra Mathias Bruhn"
– Deltager fra Dansk Magisterforening
5/5

Undervisere

Du kommer til at møde:

Mathias Bruhn

Trine Thorsen

Lars Danscher

Kursus, workshop eller foredrag?

Vælg selv, hvilken form undervisningen skal tage. Vi tilbyder både kursusforløb, workshops og foredrag – altid skræddersyet til deltagernes unikke behov.

Kursusforløb

Varighed: 3+ dage

Kursusforløb består af blanding af oplæg, praktiske øvelser og sjove aktiviteter, krydret med lidt hjemmearbejde. Den perfekte cocktail for organisationer, der er ønsker at give sine medarbejderne et stort boost, som vil løfte den interne og eksterne kommunikation gevaldigt.

 Kursusforløb inkluderer:

 • Alt det du får på workshoppen, plus:
 • Øvelser og træning hver dag
 • Lærerig erfaringsudveksling
 • Udviklingsorienterede samtaler

Workshop

Varighed: 3–4 timer

Vores interaktive workshop i Balance i arbejdslivet er spækfyldt med sjove øvelser og aktiviteter. Deltagerne oplever at deres selvtillid øges efterhånden som de får trænet flere teknikker i løbet af dagen. Workshoppen er ideel til en halv dag i personaleudviklingens tegn.

Workshoppen inkluderer:

 • Alt det du får til foredraget, plus:
 • Praktisk træning af prioritering
 • Øvelser og træning på dagen
 • Personlig coaching

Foredrag

Varighed: 45 min.– time

 Vores foredrag består af et engagerende oplæg, som lægger op til diskussion og interaktivt arbejde. Foredragsformen passer til jer, som ikke har mulighed for at afsætte mange timer til undervisningen, men som stadig gerne vil inspireres og smage på, hvad vi har at byde på.

Foredrag inkluderer:

 • Faglig underholdning
 • Teoretisk fundament
 • Case-diskussioner og interaktion
 • Hands-on eksempler og historier

Vi skræddersyr altid til jeres behov